Ontvang 10% korting op jouw eerste workshop

Creëer het échte werk met PIT

We waarderen je interesse in onze diensten en zijn altijd blij om van je te horen. Bij PIT Projecten draait alles om open communicatie, samenwerking en het leveren van waarde aan onze klanten.

Contact

Samen bouwen aan jouw succes? We horen graag van je.

Eerste stap te zetten naar het échte werk? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat klaar om jouw organisatie te ondersteunen en je te helpen bij het bereiken van jouw doelen. Samen maken we het verschil.

Meestgestelde vragen

Wat maakt PIT Projecten anders dan andere adviesbureaus?

PIT gaat uit van een positieve benadering met respect voor de bestaande organisatie en de kennis die daarin aanwezig is. Wij geloven in de kracht van samenwerking, expertise en creatie vanuit de organisatie zelf. We kijken en luisteren naar wat jouw organisatie echt nodig heeft. We dagen je uit om bestaande processen te analyseren en te toetsen ze op toekomstbestendigheid. We nemen je mee en we staan achter jou terwijl je werkt aan een vernieuwd, duurzaam fundament van jouw organisatie. Uiteindelijk heb je een op maat en meetbare oplossing die écht werkt voor jouw organisatie. Wij bieden dus geen kant-en-klare oplossingen aan op basis van ‘one size fits all’ business modellen. Hiermee onderscheidt PIT projecten zich van veel andere adviesbureaus.

Hoe gaat PIT Projecten te werk?

PIT Projecten gaat uit van de Lean Six Sigma methode, maar schuwt daarbij niet om van de gebaande wegen af te wijken als dat een organisatie ten goede komt. We dagen organisaties uit om (weer) te focussen op wat er écht toe doet, en dat op de juiste manier doen. Dat zie je terug in je bedrijfsresultaat en de medewerkerstevredenheid. Noem het efficiëntie en effectiviteit. Of gewoon makkelijker en leuker werken. Vereenvoudiging, focus en helderheid is wat we garanderen. In onze aanpak moedigen we actieve deelname van medewerkers aan om oplossingen te creëren die perfect passen bij de behoeften van hun organisatie. Een op maat aanpak dus waar jouw organisatie echt iets mee kan.

Voor welke soort organisaties werkt PIT Projecten?

Onze focus ligt op organisaties en projecten die zich inzetten voor een betere wereld. Dit omvat diverse gebieden, zoals innovatieve ‘groene’ startups en scale-ups, non-profitorganisaties, overheidsinstellingen, de zorgsector, onderwijsinstellingen, en projecten m.b.t. klimaatdoelstellingen. Kortom, PIT Projecten staat klaar voor iedereen die streeft naar positieve verandering en duurzaam succes.

Hoe kan ik als klant resultaten behalen door middel van meting en waarborging?

Pit projecten helpt je bij het vaststellen van een meetbare standaard, het uitvoeren van metingen en het borgen en periodiek evalueren van de resultaten. Afhankelijk van de behoefte binnen jouw organisatie worden oplossingen geimplementeerd en verankerd op een manier die bij je organisatie past. Hierdoor is succes verzekerd, ook op lange termijn. Daarnaast biedt PIT de mogelijkheid voor blijvende ondersteuning na afloop van een project. Door middel van periodieke evaluaties (‘pitstops’) garanderen we dat je op koers blijft en bijtijds kan bijsturen waar nodig.

De eerste stap naar makkelijker werken

Neem contact op met onze experts en start de reis naar het vinden van jouw échte werk.

Het échte werk begint met PIT

Stap binnen in de wereld van PIT Projecten, waar we samen de toekomst van jouw organisatie vormgeven. Neem contact op om de kracht van verandering te ervaren.