Ontvang 10% korting op jouw eerste workshop

De drijvende kracht achter jouw organisatie

PIT Projecten helpt organisaties zo in te richten dat het werk makkelijk, duidelijk en doeltreffend is. En daarmee veel leuker. Dat doen we door procesrenovaties te faciliteren. We brengen de focus terug tot het échte werk. 

Het verhaal achter PIT

Onze naam en beeldmerk zijn niet toevallig gekozen. De pit is hét symbool van waar wij voor staan. En waar we jouw organisatie graag mee helpen. Onze pit is het creëeren van helderheid en eenvoud binnen organisaties. Dat doen we door waardestroomanalyses en interactieve workshops te faciliteren, met als doel verspillingen weghalen.

Focus

Centraal doel

Lees meer

Focus

Het primaire doel waar jouw organisatie voor staat. Het stevige fundament dat ten grondslag ligt aan het succesvolle bestaan van jouw organisatie . Wat is jóuw pit?

Kracht

Sterk en stabiel

Lees meer

Kracht

Een stevige organisatie gaat op volle kracht vooruit en kan tegen een stootje. Ook in zware tijden geeft jouw pit de kracht om overeind te blijven en verder te groeien.

Groei

Duurzame toekomst

Lees meer

Groei

Zaai jouw pit nu, geef hem aandacht zodat hij kan groeien tot een weelderige, krachtige boom. Daar pluk je nu én in de toekomst de vruchten van.

Warmte

Teamdynamiek

Lees meer

Warmte

Zoals de pit van een brander of de lont van een kaars als centraal focuspunt brengt jouw pit warmte, licht en energie in je team. Samen werken jullie toe naar dat ene doel met heldere rolverdelingen en respect voor ieders bijdrage.

De waarden van PIT

Onze aanpak

Bij PIT geloven we in continu verbeteren met respect voor het bestaande proces. Een positieve benadering met de focus op dat wat er écht toe doet. We gaan uit van een holistische, objectieve en resultaatgerichte aanpak met aandacht voor de mens achter het proces. Aantoonbare verspillingen transformeren we naar eenvoud en daadkracht. Zo makkelijk kan het zijn!

Holistisch

Eenvoud

Empatisch

Daadkracht

“De sleutel tot succes ligt in het creëren van een heldere, gestroomlijnde werkomgeving waarin iedereen kan schitteren. Met PIT Projecten brengen we organisaties naar een staat van zijn waarin ze écht verschil kunnen maken in hun streven naar een betere wereld.”

Maritza Helfferich
Founder PIT

Maritza's visie en expertise

PIT maakt het échte werk.

PIT Projecten is in 2023 opgericht door Maritza Helfferich. Maritza heeft ruime ervaring met procesoptimalisering en -vernieuwing. Maritza is Lean Six Sigma gecertificeerd en heeft Master’s degrees in Meertalige bedrijfscommunicatie en Internationale betrekkingen. Ze heeft ruim 18 jaar ervaring met project management, consultancy en operationele processen in supply chain management, marketing en communicatie en is al 15 jaar werkzaam bij een bekend sportmerk. Met PIT zet ze haar kennis en ervaring in om organisaties te helpen verbeteren. Kleine veranderingen kunnen al leiden tot een effectievere werkwijze waardoor je betere resultaten boekt.

De eerste stap naar makkelijker werken

Neem contact op met onze experts en start de reis naar het vinden van jouw échte werk.

Het échte werk begint met PIT

Stap binnen in de wereld van PIT Projecten, waar we samen de toekomst van jouw organisatie vormgeven. Neem contact op om de kracht van verandering te ervaren.